Dagbesteding en werkervaring traject
Wil jij een leuke dagbesteding combineren met een nuttige taak voor het goede doel? Kom dan eens praten bij DAC-Eemland.
Bij Stichting De Paardenkamp en Boerderij Het Gagelgat werken wij met het geweldige project gebruikte paardenspullen. Daar kun jij je steentje aan bijdragen!

Sorteerploeg, Reparatieploeg en poetsploeg.

 

Het project – Stichting De Paardenkamp / Boerderij Het Gagelgat
Bij De Paardenkamp wordt een deel van de verzorging van de oude paarden bekostigd door de inzameling en verkoop van gebruikte paard rijspullen.  Deze spullen worden ingezameld door honderden particulieren en maneges in Nederland en vervolgens opgehaald door vrijwillige chauffeurs.
Zodra de spullen binnenkomen in Soest gaan wij er mee aan de slag.

 

Sorteren, poetsen, repareren.
We sorteren de spullen;  welke paardendekens en -dekjes kunnen in de wasmachine? Welke zadels en hoofdstellen kunnen opgepoetst worden?
Als alles netjes is kunnen de spullen de loods in. Die houden we netjes en we verrichten daar hand en spandiensten. Als je het leuk vind, kun je ook helpen bij het adviseren van bezoekers zodra je wat kennis over paardenspullen hebt opgedaan.

 

Indicatie Dagbesteding, PGB, Werkervaringsplaats indicatie.
Heb jij zin om te helpen bij De Paardenkamp, ben je gemotiveerd en heb je een indicatie dagbesteding of PGB of een Werkervaringsindicatie / arbeidsreintegratie traject van de gemeente Soest, Amersfoort of een omliggende gemeente?
Dan hebben wij misschien een supermooie plek voor jou!

Meld je vrijblijvend aan via het formulier op deze pagina.

 

Meer weten?
Stuur een bericht naar info@dac-eemland.nl of bel (tussen 9.00 en 15.00 uur) naar 035-8879966 en vraag naar de zorgcoördinator


Mogelijkheden:

Sorteerploeg: 8 plaatsen voor 2 of meerdere dagdelen per week
Schoonmaak, poets- en reparatieploeg: 8 plaatsen voor 2 of meerdere dagdelen per week

Webshop ploeg: 2 plaatsen voor 2 of meer dagdelen per week.Kijk voor meer informatie over de gebruikte paardenspullen winkel op:
https://www.paardenkamp.nl/gebruikte-paardenspullen-winkel/